Den předem si naložte maso. Připravte směs koření - po lžičce: římský kmín, sladká paprika, uzená paprika, sušený česnek, chilli, sůl a 2 lžíce třtinového cukru. Dejte stranou.
Připravte si marinádu - 2 lžíce ze směsi koření, 3 lžíce soli, 3 lžíce cukru rozmíchejte ve 2 hrncích studené vody. Naložte do tekutiny maso vcelku a dejte na 24 hodin do lednice. Krkovice nasaje tekutinu, ochutí se zevnitř a nevysuší se.
Ráno v den přípravy maso vyndejte z nálevu, osušte ho papírovou utěrkou a vmasírujte ze všech stran zbytek suché směsi koření.
Pečte v troubě v pekáčku tučnější stranou nahoru na 110 stupňů cca 10 hodin. Poté nechte ještě hodinu dojít ve vypnuté troubě.
Vyndejte z trouby, natrhejte vidličkami na vlákna a poválejte ve výpeku z pekáčku.
Připravte si salát Coleslaw - do větší misky nakrájejte zelí a cibuli na tenké proužky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Přidejte majonézu, citronovou šťávu a křen. Pořádně promíchejte, dosolte a dopepřete podle chuti.
Rozkrojte bulku nebo sezamovou housku a navrstvěte do ní maso a salát.