reklama

Velká soutěž o hodnotné balíčky produktů značky Bonduelle: Vyhrajte a pochutnejte si

Zapojte se do naší soutěže a vyhrajte jeden ze tří balíčků produktů Bonduelle Bon Menu.

Foto: archiv PR

Stále více lidí dbá na zdravý životní styl a vyvážený jídelníček, ve kterém nechybí kvalitní potraviny včetně dostatečného množství zeleniny. Jenže času na přípravu jídla je málo. Značka Bonduelle nabízí řešení v podobě nové řady zeleninových jídel, která jsou chutná a dají se snadno připravit na mnoho různých způsobů.

Přemýšlíte, co připravíte rodině k večeři nebo obědu, když nemáte moc času, ale chcete všem dopřát chutné a zdravé jídlo? Sáhněte po některém z produktů nové řady Bonduelle Bon menu Na pánev. Nabízí skvělá hotová jídla, která již není třeba dochucovat.

Z nabídky si podle své chuti vybere každý. V nabídce jsou jídla vhodná jako přílohy k masu nebo rybám, jsou perfektní s těstovinami i s rýží, ale hodí se i jako ingredience do slaných koláčů. Jídla vynikají svou opravdovou a vyváženou chutí a hlavně jsou za pár minut na stole. Stačí ohřát zhruba 3 minuty na pánvi a můžete servírovat. Jedno balení stačí asi pro dvě osoby.

Nyní máte možnost zapojit se do naší soutěže s Bonduelle, která trvá do 3. října 2019. Můžete získat jednu ze tří výher. Jedná se vždy o balíček Bonduelle produktů v hodnotě 1000 Kč a Bonduelle knížku receptů. Stačí zodpovědět následující otázku:

Při přípravě pokrmů se inspirujte například jedním ze skvělých receptů, které najdete na stránkách Bonduelle.cz. Uvařte si třeba Bulgur s Bon menu Na pánev Provencale.

Ingredience:

  • 1 balení Bon menu Na pánev Provencale, 425 ml
  • bulgur
  • trocha zázvoru
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • šťáva z limetky
  • petrželka na dozdobení
  • parmazán na posypání

Postup:

  • Na pánvi na olivovém oleji osmažíme cibulku a zázvor nakrájený na jemné kostičky.
  • Poté přidáme celou směs Bon menu na pánev Provencale a restujeme 3 min.
  • Bulgur uvaříme podle návodu, zakápneme olivovým olejem, šťávou z limetky a podáváme s přichystanou směsí.
  • Před podáváním ozdobíme petrželkou a můžeme posypat i parmazánem.

Sledujte nás také na našem Instagramu nebo Facebooku.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama