reklama

TOP recepty na víkend: Inspirujte se a nebudete litovat

Tapenáda z Baltických sardinek v ostré tomatové omáčce

Suroviny na 24-36 porcí - předkrm

1plechovka King Oscar Baltických sardinek v rostlinném oleji

1plechovka King Oscar Baltických sardinek v ostré tomatové omáčce

1 a 1 / 2 šálku krájených černých oliv

3 lžíce kapar, opláchnuté a odkapané

1/2 čajové lžičky čerstvě nasekaného tymiánu

1 až 2 polévkové lžíce olivového oleje

12-18 cherry rajčat

sůl a pepř dle chuti

Postup

Slijte olej ze sardinek a rybičky rozkrájejte na kousky, cherry rajčata omyjte a také pokrájejte na malé kousky nebo kolečka. Směs promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

Tip krále Oscara: Podávejte na opečenou bagetku, kterou nakrájíte na plátky a po obou stranách nasucho opečete na pánvi. Varinatou je servírování na půlkách vydlabaných rajčat nebo na slaných krekrech. 

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama