Okurka v ledničce? Chyby v kuchyni dělá každý. Tyto potraviny do chladu nepatří
3
/
25
Prohlédnout znovu
Zavřít galerii
Banány potřebují vyšší teplotu k tomu, aby pořádně dozrály. V lednici ztrácejí chuť a hnědnou, stává se z nich "bláto".
Foto: iStock
Další zajímavé články
Co jíst místo masa: Odlehčete svému tělu pomocí těchto alternativ
Celebrity letos vsadily na růžovou: Inspirujte se, jak ji nosí
Marie Rottrová slaví 83 let: Vdala se v utajení a milují ji i mladší ročníky
U boje s akné nejspíš děláte tyto chyby. 9 ověřených tipů a triků pro čistou pleť
Vaše zdraví podle data narození: Jaká jsou rizika v souvislosti s životním číslem
„Ten váš kluk je celej táta!“ Synové Krause, Trojana i Dejdara své otce nezapřou
reklama