Pokud bychom k večeři pojídali jen zeleninové saláty, nejspíš by nás brzy omrzely.
Jídlo je požitek, který nabízí nepřeberné množství chutí a vůní, tak proč bychom se měli omezovat jen na večeře v podobě zeleninových salátů? Nehledě na to, že přidáním nepřiměřeného množství dnes tolik populárního olivového oleje můžeme salát proměnit v kalorickou bombu. Mějme proto na paměti, že zdravý jídelníček by měl být synonymem pestrosti, nutriční vyváženosti a odpovídajících porcí. Ty by - v případě, že chcete zhubnout - měly být nastaveny tak, aby energetický výdej byl vyšší než příjem.
Večeře je druhým nejvydatnějším jídlem dne, tak ji neodbývejte. K večeři si můžete bez obav dopřát třeba maso či rybu s tepelně upravenou zeleninou, hummus s celozrnnou bagetkou, těstoviny s rajčatovou omáčkou a Šmakounem, rýžové nudle s tofu a arašídovou omáčkou, tortillu s krůtím masem a červeným zelím, masový závitek s bulgurem apod.
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.