Ital v kuchyni - další skvělý recept!
Šéfkuchař Emanuele Ridi tentokrát nabízí recept na Crostini di fegatini
Máte rádi italskou kuchyni? Pokud ano, vyzkoušejte recept na pěnu z kuřecích jater s toasty (Crostini di fegatini), který pro kuchařskou show TV Prima připravil šéfkuchař Emanuele Ridi. Všechny ingredience jsou pohodlně dostupné, neváhejte tedy a pusťe se do receptu od šéfkuchaře Emanuela Ridiho!
Budete potřebovat: 250g kuřecích jater, 1 malá cibule, 3 ks ančoviček naložených v soli, 1dcl bílého vína, 1 lžíce capari v octě, 1 lžíce oleje extra virgin, 8 plátků bagety
Do hrnce s olivovým olejem dejte cibulku nakrájenou najemno, lžíci capari, ančovičky a nechte chvíli restovat. Přidejte nakrájená játra, zalijte vínem a poduste. Když jsou játra opečená tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená, odstavte z ohně a rozmixujte na patté - pěnu. Veku opečte na sucho v troubě, potřete pěnou a ozdobte capari. Dobrou chuť!