reklama

Gastronomický zážitek se slevou? Argentinské hovězí

Chuť Středomoří nebo argentinské hovězí? Využijte slevových voucherů a zažijte gastronomickou přehlídku chutí a vůní

Steak.
Steak. | Foto: Wikimedia Commons

Gastronomický zážitek v podobě Středomořské kuchyně nebo argentinského hovězího? Díky slevovým voucherům je možné poznat nepřeberné množství chutí a vůní. Dopřejte svým chuťovým pohárkům pocit, který jen tak neznají.

Hovězí roštěná na grilu

Voucher za tři sta šedesát korun, který vám připraví požitek z jednoho kilogramu hovězí roštěné připravované na lávovém grilu. Jako příloha je servírováno čtyři sta gramů hranolek nebo amerických brambor s jemně pikantní omáčkou. Sleva až šedesát procent. Pokud vyrazíte na mega steak, nechte si v břiše místo, protože i dva budou mít co dělat, aby se z kusem masa poprali. Kupón je platný od sedmnáctého ledna do konce března.

Chuť Středomoří

Se slevou až čtyřicet procent můžete získat báječný pokrm z mořského vlka nebo pražmy. Za pět set třicet korun budou na víc dva saláty a deserty. Zavzpomínejte si na moře a slunečnou pláž. Luxusní menu pro dva si vychutnáte v jedné z mnoha pražských restaurací. Každá porce má více než tři sta gramů. Poukaz je platný do třicátého června tohoto roku.

Mega špízy se šťouchanými bramborami

Obrovské tři špízy, ze kterých se nají klidně i čtyři osoby, vyjde při koupi voucheru na necelých sedm set korun. Ochutnáte šest druhů masa se šťouchanými bramborami na cibulce, smetaně a voňavé bazalce. Jako bonus na trávení je panák kvalitní slivovice. Drůbeží, vepřové a rybí maso plně uspokojí rozmazlená břicha. K jídlu dostanete tři druhy omáček, čerstvou zeleninu a pečivo. Vše si vychutnáte v příjemném prostředí s praskajícím krbem. Poukaz je platný do třicátého dubna letošního roku.

Gurmánské hody z Argentiny

V centru Prahy se slevou až čtyřicet jedna procent. Dopřejte svým chuťovým buňkám možnost vyzkoušet salát caprese nebo minestrone, hovězí svíčkovou a dezert s kávou jen za tři sta sedmdesát pět korun. Hovězí flákota a pořádná zeleninová polévka. O závěr se postará sladká tečka v podobě domácího koláče nebo zmrzliny. K argentinské svíčkové dostanete hříbkovou omáčku a jako přílohu pečený brambor. Vyzkoušejte umění šéfkuchaře z restaurace La Marsa do třicátého června.

 

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama