reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Top recepty s bio kozím sýrem: Proč si tuhle pochoutku zamilovat?
2
/3
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Bio kozí sýr v palačince se špenátem
Co budete potřebovat?
Palačinky:
75 gramů bio špaldové mouky
Biovejce
Půl hrnku biomléka (kozí či kravské)
Bio olivový olej
Sůl, pepř
Náplň:
Biocibulka
Dva stroužky biočesneku
Čtyři hrsti čerstvého biošpenátu
50 gramů bio kozího sýra
Dvě biovejce
Sůl, pepř
Postup
Palačinky:
Suroviny smíchejte v hluboké míse a dobře prošlehejte.
Na rozpálené pánvi s trochou másla upečte palačinky.
Náplň:
Na druhé pánvi orestujte cibulku s česnekem.
Přidejte omytý špenát, osolte a opepřete.
Směs dejte stranou a na pánvi opečte volská oka.
Do palačinky dejte špenát, navrch kozí sýr a volské oko.
reklama
Další zajímavé články
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
Christina Aguilera během roku zhubla 18 kilo. Může za to kontroverzní léčivo?
reklama
reklama
reklama
reklama