reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Pikantní s chilli, cizrnový nebo osvěžující s mangem: 10 receptů na skvělé saláty
10
/10
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Netradiční fazolkový salát se sardelkami
Co budete potřebovat:
500 g čerstvých zelených fazolek
4 lžíce panenského olivového oleje
10 sardelových řezů
25 kaparů
šťáva z 1 citrónu
sůl a pepř podle chuti
Postup
Do velkého hrnce dáme vodu, kterou osolíme a přivedeme k varu.
Poté do ní vsypeme fazolky a necháme asi 3 minuty vařit.
Pak je rychle scedíme a propláchneme studenou vodou.
Fazolky si tak zachovají nejen křehkost, protože se zastaví proces varu, ale také sytě zelenou barvu.
Zálivku připravíme tak, že kapary a sardelky nasekáme nadrobno, dáme do salátové mísy a promícháme s citrónovou šťávou a 4 lžícemi oleje.
Fazolky se zálivkou důkladně promícháme a ihned podáváme.
reklama
Další zajímavé články
Prague Fashion Week na molu. Česká móda umí být dramatická, provokativní i koketní
Nemá děti a získala si filmové srdce Hugha Granta. Jaká je Renée Zellwegerová?
Christina Aguilera během roku zhubla 18 kilo. Může za to kontroverzní léčivo?
reklama
reklama
reklama
reklama