2-3 ks | brambory | |
1 ks | cibule | |
2 l | voda | |
2-3 lístky | bobkový list | |
150 g | uzené maso | |
1 ks | klobása pikantní | |
2-3 lžičky | mletá sladká paprika | |
1 lžička | celý kmín | |
1 balíček | bílé kysané zelí | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
barevný pepř | ||
podle potřeby | ||
hotová jíška |
Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte
Ceny potravin raketově rostou a možná si také často říkáte, kde by se ještě dalo ušetřit. Základem je jídlo nevyhazovat a veškeré "zbytky" umět šikovně zužitkovat. Vařená vejce, zbytky pečeného kuřete či bramborové kaše, ale i navíc uvařených špaget či rýže, to vše může posloužit k přípravě výborných pokrmů. Pojďme na to!
Klasické i neotřelé recepty s kysaným zelím nejen na víkend
Cenově dostupné a hlavně velmi zdravé kysané zelí je neodmyslitelnou součástí podzimního a zimního jídelníčku. Naše tělo dokáže prohřát, dodat mu spoustu vitamínů a o stupínek výš posunout naši imunitu. Vybrali jsme pro vás pár skvělých receptů.
KVÍZ: Jste opravdu dobrá kuchařka? Vyzkoušejte se!
Připravili jsme vám třicet otázek, které by měl umět zodpovědět každý, kdo rád tráví čas v kuchyni a zajímá ho vše kolem vaření a dobrého jídla.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena