Pravé české buchty - voňavé, jemné, vláčné a nadýchané jako peříčko. Jejich pečení je pro většinu z nás velkou výzvou, ale s našimi prověřenými recepty se do nich můžete pustit třeba hned. Zaručeně se podaří.
Kynuté buchty s tvarohem
(doba přípravy 1 h 30 min )
Babiččiny kynuté buchty s povidly
(doba přípravy 2 h 30 min )
Buchty plněné povidly a nutellou
(doba přípravy 2 h 30 min )
Honzovy buchty
(doba přípravy 1 h 30 min )
Honzovy buchty z ranečku
(doba přípravy 1 h 30 min )
Vyzkoušejte také: Recept na domácí švestková povidla krok za krokem
Přečtěte si článek plný tipů a rad: Jak na kynuté těsto?
Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem
Máte rádi plněné buchty, ale bojíte se přípravy kynutého těsta? Vyzkoušejte si pečení společně s námi podle podrobného fotoreceptu. Těsto z uvedených surovin je chuťově výborné a vláčné.
Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena