reklama

Zdravě a bez lepku. Rychlé recepty, které zvládne každý

Salát s fazolkami a vejcem (4 osoby)

Lehký jarní salát podle blogerky Kitchenette vám zabere pouhých 20 minut času.

Ingredience

Salát:

  • salát dle výběru
  • 1/4 malého červeného zelí
  • 16 brambor grenaille
  • 150 gramů fazolových lusků
  • 1 šalotka na plátky
  • 4 vejce natvrdo, nakrájená na plátky
  • 4 nakládané artyčoky a kopr

Dresink:

  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 3 lžíce panenského olivového oleje
  • 2 lžíce jablečného octa
  • 2 lžíce javorového oleje
  • sůl 

Postup 

  1. Omyté brambory uvařte a na posledních pár minut přidejte omyté a odstopkované fazolky.
  2. V míse pak smíchejte vychladlé brambory, fazolky, salát, zelí na nudličky a další ingredience.
  3. Vše zalijte dresinkem a promíchejte. Vajíčka a kopr přidejte navrch. 

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama
reklama