těstíčko | ||
|---|---|---|
| 1 lžíce | cukr | |
| špetka | sůl | |
| 2 ks | vejce | |
| 1 lžíce | máslo | |
| 500 ml | mléko | |
| 20 g | droždí | |
| 300 g | polohrubá mouka | |
na potření | ||
| džem | ||
podle potřeby | ||
| olej na smažení | ||
na ozdobu | ||
| tvrdý tvaroh | ||
Foto: Shutterstock.com
Palačinky a lívance jsou zárukou úspěchu - chutnají opravdu všem a dají se připravit na sto způsobů. Máme pro vás recepty na palačinky a lívance, které se netrhají, po upečení jsou krásně zlatavé a mají skvělou chuť. Stačí si vybrat!

Videorecept: Vláčné hruškové lívance podle Anny
Zkoušeli jste do lívancového těsta přidat kousky čerstvého ovoce? Pokud ne, tak určitě zkuste a třeba rovnou tyto hruškové lívance! Díky hruškám jsou lívance krásně vláčné a mají příjemnou chuť po perníku.

Autor:Princeznaa1







Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena