reklama

Levné, snadné a výborné recepty na domácí hořčice a marinády. Grilujte jak šéf!

Sezona grilování už začala a s ní přichází na řadu i nejrůznější experimentování s chutěmi. Pokud vás už nebaví namáčet maso, zeleninu či klobásky v kupovaných hořčicích či kečupech, není nic jednoduššího než si připravit vlastní. Podívejte se v galerii, jak si doma udělat lahodné hořčice a marinády na grilování.

Prohlédnout grafiku
Foto: Shutterstock

Češi si krásné a slunné víkendy nedokážou představit bez grilování. Pravidelně rozpálí rošty na zahradách či balkonech až 81 procent lidí.

Nejčastěji grilujeme vepřové maso, a to ve 39 procentech případů, kuřecí maso volí 37 procent lidí. K masu 70 procent lidí přidává na gril zeleninu, 66 procent Čechů griluje sýry, ukázal dubnový průzkum Ipsos pro společnost Tesco.

Protože si maso na gril připravuje samo až 85 procent lidí, sestavili jsme šestici receptů, díky kterým dostane vaše barbecue úplně jiný rozměr.

Podívejte se do galerie, jak si doma připravit výborné hořčice a marinády na maso i ryby.

reklama
reklama
reklama