Pokud jste milovníci vína, vyzkoušejte si náš test, který prověří vaše znalosti. Ne každý, kdo víno pije, mu také rozumí. Ale je možné, že jste opravdovými odborníky! Kolik toho víte o historii, druzích a kvalitě tohoto oblíbeného nápoje?
Krůtí prsa dušená na víně
(doba přípravy 45 min )
Kančí kýta na víně
(doba přípravy 1 h 30 min )
Dušené hovězí maso na víně
(doba přípravy 2 hod )
Pikantní kotlety na víně
(doba přípravy 45 min )
Kachní játra na víně
(doba přípravy 35 min )
Králík na bílém víně
(doba přípravy 1 h 15 min )
Není burčák jako burčák aneb nepijte splašky
Podzim je oblíbeným obdobím pro milovníky vína a hlavně burčáku. Vychutnejte si tento lahodný nápoj v té nejlepší kvalitě. Pár rad nejen k nákupu.
Kvíz, u kterého se zapotí i zkušený barbecue master! Jak si poradíte vy?
Grilování je jako alchymie. Spojujeme různé ingredience, techniky a teploty, abychom vytvořili něco úžasného. Stejně jako alchymisté u toho zkoumáme tajemství ohně, experimentujeme s kořeněním a marinádami, a sledujeme, jak se suroviny proměňují v něco výjimečného. Každý kousek masa nebo zeleniny je jako kouzelná přísada do našeho grilovaného mistrovského díla. A nakonec, stejně jako alchymisté hledají zlatý elixír, i my hledáme ten perfektní grilovaný pokrm, který nás přenese do nebeského kulinářského ráje.
KVÍZ: Jaká jste hospodyňka? Otestujte se, zda patříte do kuchyně
Jak jste na tom se znalostmi z oblasti gastronomie? Díky našemu kvízu odhalíte, zda vaše kuchyňské dovednosti jsou na úrovni profesionála, nebo naopak máte ve znalostech slabá místa. Pojďme se společně podívat na pár pojmů, které byste měli znát, pokud je vaření vaší oblíbenou činností.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena