I když dojde tolik potřebné droždí, nemusíte se vzdávat pečení, co vás zachrání, je kvásek - poctivý, řádně krmený a připravený bez zbytečných chyb. Jak na to?
Kvásek z žitné mouky
(doba přípravy )
Chlebový kvásek
(doba přípravy )
Kváskový chléb bez práce
(doba přípravy 1 h 30 min )
Můj první domácí kváskový chléb
(doba přípravy 2 h 40 min )
Chléb z žitného kvásku
(doba přípravy )
Škvarkový chléb s žitným kváskem
(doba přípravy 2 h 30 min )
Pivní chléb s žitným kváskem
(doba přípravy 2 h 40 min )
Skvělé recepty na domácí pečivo: Upečte si voňavé rohlíky, dalamánky a croissanty
Došlo vám pečivo? Upečte si domácí, ono se mu stejně nic nevyrovná! Připravili jsme pro vás prověřené recepty na domácí rohlíky, dalamánky a houstičky, ale také na nadýchané croissanty, italskou ciabattu a briošky na hamburgery. Nechybí ani kynuté sladké pečivo, které ocení hlavně děti.
Chystáte se připravit vajíčkovou pomazánku ze zbylých vajíček? Upečte si k ní voňavé a křupavé domácí rohlíky, housky nebo výbornou cibulovou bagetku!
Úvodní foto: Pixabay.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena