Ve spolupráci s IHNED.cz a šéfkuchařem Václavem Fričem vám přinášíme návod na přípravu křupavé, přitom měkké topinky. Věděli jste, že nejlepší chléb na topinky je 2 -3 dny starý?
Autor: IHNED.cz
Francouzský toast
(doba přípravy 20 min )
Masový toast na způsob tataráku
(doba přípravy 35 min )
Toast se ztraceným vejcem
(doba přípravy 35 min )
Toast s česnekovým pestem a rajčaty
(doba přípravy 35 min )
Topinka nemusí být nudná! Zkuste tuhle s avokádem a pečenou cizrnou krok za krokem
Topinka v jiném podání. Zkuste náš recept a sami uvidíte, jak si pochutnáte.
Na topinky i do sendviče: Podzimní dýňová pomazánka krok za krokem
Tato vynikající pomazánka se skvěle se hodí na topinky, na jednohubky, do sendviče nebo do těstovin. V našem receptu uvidíte, jak si ji připravit krok za krokem.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena