reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Bez melounu by to nešlo. V těchto receptech byste ho ani nečekali a chutná božsky
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv Bouquet
Grilovaný špíz ze dvou druhů melounu
Ingredience
meloun
cukrový meloun
1 lžíci medu
lístky máty na ozdobení
špetku soli a pepře
Postup
Meloun nakrájejte na plátky, jemně posypte solí a nechte na ubrousku odkapat.
Každý kousek osušte papírovým ubrouskem a potom lehce pokapejte medem. Plátky napíchněte na jehlu a grilujte na rozehřátém grilu přibližně 3 minuty z každé strany.
Nakonec lehce posypte pepřem a ozdobte mátou.
reklama
Další zajímavé články
"Dej pusu babičce!" Nenuťte děti dělat, co nechtějí. Předcházíte obtěžování
Jiřina Bohdalová se chce dožít stovky. Ve svých 93 letech sekla s kouřením
Herečka, která se odnaučuje říkat si, že je tlustá. Nadě Konvalinkové je 73 let
reklama
reklama
reklama
reklama