I z nevýrazné cukety si můžeme připravit luxusní chuťovku. Stačí ji dobře okořenit a zapéct s parmazánem. FOTORECEPT usnadní přípravu.
Cuketa je tvárnou zeleninou, která snadno přejímá chuť ostatních surovin. Její použití je tak široké, že ji lze použít na přípravu předkrmů, chuťovek, polévek, moučníků i hlavních chodů. Stačí si jen vybrat z mnoha receptů. Dnes si připravíme cuketové hranolky z trouby, které šikovně ochutíme a zapečeme s parmazánem.
Recept na cuketové hranolky s parmazánem krok za krokem
Parmazán nenahrazujeme žádným jiným sýrem.
Cuketa na talíři: Oblíbené recepty, které musíte vyzkoušet!
Cuketa - velmi tvárná a zdravá zelenina, která se dá připravit na tisíce způsobů a dokáže zpestřit každý jídelníček. Její sezóna právě vrcholí, proto vám přinášíme tipy na ty nejlepší cuketové pokrmy.
Cuketa: Zeleninový poklad v kuchyni, který se hodí k zapékání, grilování i smažení
Cuketu jsme vděčně přijali do jídelníčku jako stále více oblíbenou všestranně využitelnou zeleninu. Bohužel stejně jako je skupina lidí, kteří ji milují a dávají ji téměř do všeho, tak existují lidé, kteří cukety ze srdce nenávidí. Jejich problém je buď ve stravovacích zvycích nebo v tom, že neumí ocenit její jemnost a také ji neumí správně udělat a vždy jim vznikne "bláto", jak tomu říkají. Řekněme si tedy o cuketách něco bližšího.
Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena