reklama
 

BLOG Live With Anny: Zeleninové ragú s bramborovým pyré

Potřebujete k večeři udělat syté a plnohodnotné jídlo? Tak určitě zkuste tohle zeleninové ragú!

Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

Zeleninové ragú s bramborovým pyré

6 porcí | příprava: 60 minut + 40 minut zapékání | PRACNĚJŠÍ

  • 1 kg brambor (vařím v osolené a pokmínované vodě)
  • 150 g čočky (vařím ve 300 ml vody)
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 1 petržel
  • 1 veliká mrkev
  • půlka menšího celeru
  • sůl
  • tymián
  • 1 rajský protlak
  • 200-250 ml rajčatového pyré
  • 7 větších žampionů (osmahněte na olivovém oleji nebo na ghí)

Koukněte na video a pusťte se do vaření.

Růžový indiánek, červená smršť i jedovatá zelená. Sledujte nepovedené róby z Grammy | Video: Reuters

Mohlo by vás zajímat

reklama

Komerční tip

reklama