reklama

BLOG Live With Anny: Zapečené lilky

Další tip na úžasně jednoduchou a přesto zdravou večeři!

Video: Anna Tůmová: Live With Anny
Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

Zapečené lilky

2 porce | příprava + pečení: 30 minut | SNADNÉ

  • 2 lilky
  • rajský protlak (zkontrolujte složení - nejlepší jsou rajčata, sůl)
  • oregano
  • sůl
  • olivový olej
  • 1/2 žluté papriky
  • 150 g vařených fazolí
  • 5 žampionů
  • 7 cherry rajčátek

Jídlo můžete doplnit ještě o další zeleninku, třeba syrovou!

Celý postup na tuhle baštu mám pro vás ve videu.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama