reklama

BLOG Live with Anny: Bezlepkový perník

Perník - ten prostě miluju! No a tady v mé oblíbené bezlepkové a úžasně vláčné variantě!

Video: Anna Tůmová: Live With Anny
Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

Bezlepkový perník

nádoba 18 x 25 cm | příprava: 15 minut + pečení | SNADNÉ

  • 150 g jáhlové mouky
  • 100 g pohankové mouky
  • 50 g kokosové mouky
  • 1 lžička jedlé sody
  • půl lžičky perníkového koření
  • 2 lžíce kakaa
  • 350 ml teplé vody
  • 3 lžíce sladidla
  • 30 g kokosového tuku
  • 50 g rozinek
  • 50 g vlašských ořechů

Tip: Perník můžete, jako já, po vychlazení ještě potřít domácí marmeládou a polít rozpuštěnou vysokoprocentní čokoládou.

Mrkněte na video, ať víte, jak si tuto dobrotu doma připravit.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama